Tisdagshäng

Om det är någonting vi är bra på här hos oss så är det att hänga. Det är mest det vi gör faktiskt.

Idag fick jag sätta klockan på ringning för jag skulle vara på trafikskolan redan klockan nio. Det är tidigt med tanke på att vi inte går upp före åtta, dessutom ville jag passa på och ta en längre tur dit, bara för motionens skull. Jag minns liksom inte när jag tog en långpromenad sist, kan det vara när sommaren kom?

Lektionen gick bra, det var start vid vägkant, start i uppför och nerför, med och utan handbroms. Med risk för att låta kaxig så har jag redan ganska bra kläm på det, mitt nästa projekt är att få en känsla för det här med att växla.

Efter att jag kommit hem och varvat ner efter en svettig promenad hem så tog vi oss iväg till Forum. Vi var sugna på kinabuffé igen och så hade vi ett leksaksbyte på BR att få gjort.

Eftermiddagen tillbringades ute, i och omkring sandlådan. Det jobbiga med att vara där är att Malte envisas med att klampa in på folks uteplatser och härja med deras vattenkannor annat som ligger framme. Man får hela tiden jaga och fösa bort.

Nu väntat jag på att Malte ska somna någon gång (han går på sommarschema…) så att jag kan få lägga mig med min bok. De sista hundra sidorna tänker jag klämma ikväll för nu vill jag veta hur den slutar!

One thought on “Tisdagshäng

  1. Mitt wordpress verkar hängt sig, så jag svarar här.
    Vi har en Polisport – en enkel modell från Coop. Funderade ett tag på en Hamax som Lovisa har, men beslutade att vi cyklar alldeles för sällan (och korta sträckor) för att det skulle vara värt så mycket pengar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *