Tjejdejt.

IMG_4170.JPG

Det är skönt att bryta av ibland och just vardagskvällar tycker jag är perfekta att ägna åt kompisdejter. Helgerna är ofta vikta åt familj och ärenden men vardagar ägnas oftast åt typ TV och köksstädning. Typ. Igår var det därför superhärligt att få ta på mig en klänning istället för mjukisar och bege mig in till stan så fort som J klev innanför dörren.

Jag mötte upp Stina och Anna på Vapiano på Kungsbron vid sex. Klockan tio gick vi därifrån. Ganska bra jobbat att sitta där i fyra timmar men så hade vi också väldigt trevligt. Vi pratade bröllop, boende, tvättmaskin, renovering och val av skola till barnen. Sånt man pratar om i vår ålder. Och så pratade vi om min längtan efter att barnen är så stora som Annas barn är. Vilken annan frihet hon har som har en elvaåring och en sexåring. Det verkar ju jättehärligt även om det så klart heller inte är helt friktionsfritt. Men ändå, tänk att bara kunna åka hemifrån och handla och lämna kidsen hemma en stund. Så enkelt! Oh well, jag hamnar där till slut jag också.

IMG_4168.JPG
Jag gjorde missen att beställa nyheten risotto från menyn. Det borde jag ju ha förstått att det inte går att få till en krämig, mustig och smakrik risotto på förkokt ris som steks upp i grädde och vin i tre minuter. Det borde jag ha förstått.

2 thoughts on “Tjejdejt.

  1. Tack för igår, alltid lika trevligt men jag var allt trött när jag kom hem, van vid att gå och sova vid 22 :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *