Tjoho, det är fredag!!

Jajamänsan det är det, och jag är lycklig! Den här veckan har verkligen krupit så långsamt framåt att det har kännts som att den aldrig ska ta slut. Men nu gör den det! Fantastiskt.

Idag blir det lite TV-tittande för de små eleverna. Det knepiga med fredagar är att många elever är ”sjuka” då så uppslutningen är verkligen under all kritik. Vissa fredagar har jag haft sex elever som har dykt upp. Jag är lite kluven till hur jag ska planera då. Jag vill ju så klart att allt bara ska flyta på och att jag t ex ska kunna introducera ett moment på en fredag. Och det gör jag ibland. Men då får jag ju ta om det med de elever som behagar dyka upp på måndagen sen. Ibland gör jag det, ibland inte och då får de skylla sig själva. Jag kanske borde bli lite tuffare, men jag vill ju att alla ska hänga med. Jag vill ju för bövelen att alla ska bli godkända! Synd att inte alla elever vill det…

Idag blir det då lite TV istället. Det är ju fredag så vi kan ta det lite lugnt. Jag bjuder på ”Värsta språket” med Fredrik Lindström. Vi får se vad de tycker.

2 thoughts on “Tjoho, det är fredag!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *