Today was the day

Dagen årets första semla skulle avnjutas i sällskap av Elin. I vanliga fall brukar årets första semla köpas på Gunnarssons. Det har min mamma lärt mig. Det är där man köper dem; lyxsemlorna för 36 kronor styck. De är fantastiska. Idag skulle vi dock hem till Elin så planen blev då att testa semlorna på hennes närmsta konditori, Bonanza. Väl framme var de vanliga semlorna slut så jag fick ge mig på en karlsbadersemla. Inte rikigt samma sak, men kanske tur i oturen för då betyder ju det att jag fortfarande kan köpa min allra första riktiga semla på Gunnarssons.

Problemet med den här karlsbadersemlan var att locket smakade som att det hade legat en prickigkorvskiva ovanpå och dragit i någon timme. Det kanske var mina smaklökar som spökade, men det var en underlig känsla att äta en sån semla iaf. Något jag kommer att försöka undvika iframtiden.

2 thoughts on “Today was the day

  1. hur går det med sportlovsresan hit? Räknar med en Gunnarssons Lyx i handbaggaget!

  2. Jag ligger lågt med att kolla resor nu då det ändå är några veckor kvar. Vill ju ha det så billigt som möjligt. Hoppas också på att det finns resor på helgen såklart eftersom jag inte kan ta ledigt på veckodagarna före och efter lovet. Jag räknar kallt med att det löser sig och att jag kommer ner iaf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *