Torsdag – våfflor på schemat

   

Nu har vi suttit i den här lägenheten alldeles för länge, jag måste ut! Dagens utflykt blir… trumvirvel… Konsum! Ingredienser ska inhandlas till kvällens middag, våfflor, för ni har väl koll på att detär Våffeldagen idag?! Eller Maria Bebådelsedag om ni hellre vill. Vi är så stenhårda (och då menar jag inte våra magrutor) att vi kör våfflor till middag, inte bara som en fesig efterrätt. Ska det vara så ska det vara ordentligt!

Har ni märkt att det visas mycket klassiker på TV just nu? De här dagarna har som bekant tillbringats framför TV:n och då har jag upptäckt att det visas en del gamla godingar dagtid. Vad säger ni om Beverly Hills 90210, alltså de gamla avsnitten från nittiontalet? Eller Will&Grace? Eller Förhäxad!? Det är mycket nu.

Jag ska också tillägga att jag inte är helt nöjd med bildhanteringen på WordPress. Det är så himla omständligt att lägga in en bild så därför blir det just bara en bild. Att lägga in flera och få dem att sitta där jag vill ha dem, och dessutom i rätt storlek är för mycket jobb helt enkelt.

One thought on “Torsdag – våfflor på schemat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *