Traditionellt julpyssel, japp

Okej, så här är det. Julmaten på Casino Cosmopol är inte okej. Mycket var verkligen misslyckat. Potatisen hade en konstig smak, Janssons var inte ens kryddad och skinkan var tunn tunn tunn. Men annars var det jättetrevligt. Jag spelade bor mina marker på fem minuter, men det var ju inte oväntat. Jag skyller på att jag har tur i kärlek. Blev inte heller jättesent eftersom det tyvärr inte är helg idag. Men den är undervisningsfri. Idag har vi nämligen julpyssel. Jag är stationerad på traditionellt julpyssel så jag har lyckats fläta ihop ett hjärta. Supernöjd med mig själv. Sen är det helg. Inte många timmar kvar nu.

2 thoughts on “Traditionellt julpyssel, japp

  1. Ursäkta, behagar fröken skämta med mig?!
    Julpysslar man fortfarande på gymnasiet? Jag vet inte om jag vill att mina kommande hantverkare skall vara så bevandrade i den världen. Räcker med om de kan snickra ihop mitt hus

  2. Vet du.. man skulle nästan kunna tro att du vantrivs på ditt jobb.. på riktigt altså.. du har pratat om detta jullov typ sen du startade din blogg…och att ”nu e de inte många timmar kvar” lr liknande.
    Hoppas du itne alltför många arb kamrater som läser din blogg :S
    Tjohoooo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *