Träningen ligger nere

Mja, alltså det här med träningen går väl sådär. Jag är en sann periodare och när motivationen väl infinner sig så tränar jag ordentligt. Ordentligt och ofta. Förmodligen för att jag känner mig själv och vet att motivationen snart drar vidare och då blir det ingen träning alls.

En sådan period är jag i nu. Jag har ingen som helst lust alls! Ibland tänker jag att jag ska gå ner till gymmet men så bara rycker jag på axlarna och tänker att ”nä varför det, jag vill ju inte”.

Planerna på att springa milen i maj har jag övergivit för länge sedan. Jag har ju inte sprungit något ändå eftersom jag fick ont i knäna. Vårruset är jag också väldigt osäker på. Jag är så pass otränad att jag måste träna upp löpningen för att orka med det, och som sagt, jag har ingen lust. Noll motivation.

Den kommer tillbaka, det vet jag för det gör den alltid, men när och hur länge kommer den stanna nästa gång? Två veckor? En månad? Hm, knepigt det här.

Nu och hela kvällen framåt är det soffhäng som gäller. J står i köket och slevar med en mustig fisksoppa, vitlöksbrödet ska snart rutschas in i ugnen, och sen blir det HIMYM hela den senaste säsongen. Melodifestivalen skippar vi, förra lördagskvällen var ju nästintill outhärdlig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *