Träningspausen är över

20120430-171400.jpg

Förra veckan bjöd på en ofrivillig paus vad gäller min träning. Måndag och tisdag hade jag nackspärr, onsdag och torsdag jobbade jag på Kistamässan och resten av veckan hade vi besök av mina föräldrar. Idag fanns det inga skäl till att skjuta på det ytterligare så jag bokade in mig på ett skivstångspass. Det var för mig en ny ledare och till en början hade jag lite problem med henne. Hon var så jäkla tuff. Kaxig. Jag hade ingen aning om att jag hade problem med de egenskaperna hos en ledare men jag jag kunde inte styra mina tankar som upprepade att du ska inte komma här och säga åt MIG vad jag ska göra! Helmärklig reaktion. Men det gick över. Passet var så tufft att jag inte hade tid eller energi att lägga på henne, jag var tvungen att fokusera på mitt för att ta mig igenom.

Jag var lite modig den här gången och hade lagt på lite mer vikter. Jag tog mig igenom, det gjorde jag faktiskt, men ett tag när vi jobbade MYCKET med biceps så trodde jag att jag hade tagit mig vatten över huvudet. Men jag klarade det, nätt och jämnt! Nu är jag på banan igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *