Trappklättring och köttgryta

Idag vaknade Malte kvart i sju på morgonen. För vissa är det vardagsmat men för oss är det en ovanlighet, Malte vaknar nämligen oftast runt åtta. Det tycker jag dock egentligen är lite för sent så det här var ju perfekt.

Både jag och J använde förmiddagen till att ta en varsin vända ner till gymmet, sen gjorde vi oss i ordning och åkte hem till Js farmor och farfar där de bjöd oss och Kaj, Maria och Oscar på lunch så här på Trettondagsaftonen. Sist vi var där för att äta var exakt ett år sedan och Malte var inte gammal. Jag minns att vi lade honom på golvet och vi applåderade honom som hade lärt sig att rulla runt. Det var annat idag.

Det allra roligaste var trappan upp till övervåningen som han skulle klättra upp och ner för. Och upp och ner för. Många gånger. Att det står hur mycket prylar framme som helst tyckte han också var roligt. Julgranen intresserade honom överraskande inte vilket jag var glad över då den hade levande ljus i. 

Efter en mustig köttgryta och mumsig glass efteråt begav vi oss hemåt. Efter all lek med farfarsfar Anders så var Malte så trött att han somnade bums innan vi kommit ut på motorvägen.

Ikväll ska vi se första delen av Svärdet och spiran. Om vi orkar och inte somnar mitt i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *