Tre veckor till avresa!

IMG_3510.JPG

Eftersom J började på sitt nya jobb i juni blev det inte mer än två veckors semester tillsammans i juli. Alldeles för lite tyckte vi så vi bestämde att vi skulle ta oss iväg en vecka i september också. Idag är det exakt tre veckor till avresa och jag vet inte vem av Malte och mig som är mest taggad. Jag känner mig lite sliten efter den här sommaren så en vecka med hela familjen på ett poolområde passar mig som handen i handsken just nu.

Idag blir det trädgårdsarbete för hela slanten. Är det något som är eftersatt här hemma så är det den. Under sommaren var det för varmt och svettigt för att göra något och nu är vi bara trötta. Alltid finns det något att skylla på!

IMG_3511.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *