Tre veckor

Inatt fyllde Malte tre veckor. Vi firade det hela med att sova gott alla tre. Han har varit lite jobbig på nätterna och har vaknat alldeles för ofta för att äta. Det hade varit helt okej med mig om han verkligen åt då, men oftast vill han bara liggavid bröstet och vara knepig.

Inatt fick jag nog och lade honom i vagnen i vardagsrummet. Min tanke var att han bara skulle ligga där en stund så skulle jag få vila den stunden, sen skulle jag hämta honom. Vi somnade dock båda två och glömde varandra. Vid tre vaknade jag med sprängande bröst som det bara rann mjök ur. Det var dags att amma. Jag fick gå ut och hämta Malte och nästan tvångsmata honom. Sen fick han faktiskt ligga i sin egen säng bredvid mig. Där sov han ända till klockan sex då han ville äta. Fantastiskt bra!

Det kanske är så att både Malte och jag sover bättre när vi får sova i vår egen säng. Ska testa det inatt så får vi se, annars får han flytta tillbaka till oss, för det är lite småjobbigt att behöva kliva upp och lägga honom i spjälsängen. Om det innebär att jag får sova längre än en timme i sträck är det dock värt det.

Vi har varit duktiga och tagit en promenad varje dag tillsammans. Det som är knepigt med mig är att jag vill gå nya promenadstråk varje dag annars tröttnar jag. Svårt då jag har gått runt här omkring om och om igen redan. Måste hitta nya vägar. I eftermiddag blir det intet nytt, får bli en prommis nere i Hammarby Sjöstad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *