Tredje dagen en vana?

Ja, Lovisa hävdar i alla fall det. Ska jag tolka denna tredje vällingfria natt som en god vana eller är det bara ren slump och tur? Än så länge vågar jag inte gå och lägga mig utan flaskan bredvid sängen i alla fall men glad är jag!

Det såg inte lovande ut när Malte vaknade redan halv två och ville över till mig, men han somnade om direkt och sov till sju. Han upphör inte att förvåna! Vi får se om det håller i sig inatt då J är tillbaka och trängs med oss i sängen, och ännu mer intressant blir det att se om dessa sovvanor håller i sig även i Stugan. Sist vi var där sov han sämre än på länge nämligen.

Idag hoppas vi på att molnen lämnar himlen. Vi ska nämligen hänga på Sofias gård idag. Först blir det en vända till Stockholms tråkigaste centrum Globen så klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *