Trevlig dag

Det här med att vara ledig och träffa kompisar utan att ha en massa tider att passa är verkligen trevligt. Idag bar det av till Forum Nacka för en dejt med födelsedagsbarnet Stina och lilla Maja. Eftersom jag är i ett positivt flow just nu så passade jag på att dit, när jag ändå hade lust menar jag.

Väl där blev det oundvikligen en del shopping till lilla bebisen. Jag tror faktiskt att jag nästan är klar på den fronten (jag menar då klädfronten) nu så jag behöver inte köpa mer. I fortsättningen blir det mer att jag kan köpa något som jag tycker är helt oemotståndligt och jag känner att jag inte kan låta bli, men det behövs inte.

Till lunch blev det en fisksoppa på nyöppnade Melanders. Jättegod, med mumsigt bröd till. Jag har fått dille på bröd på senaste tiden. En god macka med gott pålägg och en kopp te är så himla mycket godare än vilket maträtt som helst!

Tillbaka i Hammarbyhöjden köpte jag till slut mitt påskris. Jag tyckte att ett knippe såg så fattigt ut så jag köpte två. Vasen blev dock lite trång för allt ris. Jaja, nu är det så mycket påsk det kommer att bli i den här lägenheten. Till nästa år kanske jag slår till på några dekorationsägg också. Kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *