Trött och glad!

Syns det att jag är lite trött? 😊 För jag är ju det, men samtidigt så energifylld! Det är alltid tufft att vara ny på jobbet med allt det nya man möter. Nya kollegor, nya rutiner, nya inloggningsuppgifter, ny kultur, och när man dessutom snabbt som attan vill lära sig namnen på alla sina kollegor och elever (180 stycken som jag i olika grad ansvarar för) så är man ju trött när man kommer hem på eftermiddagarna. Men det är så fantastiskt roligt, jag ångrar mig inte en sekund!

Jag har fått en väldigt bra start på skolan. Som kontorsråtta har man ofta en liten mjukstart. Men kanske får jobba parallellt med någon under några dagar eller veckor för att komma in i saker och ting. I skolan fungerar det ju inte riktigt så, utan som lärare blir man ju ”inkastad” i jobb från dag ett. Det är bara att ge sig ut i klassrummet, möta eleverna och dra igång på en gång. Det går liksom inte att ha det på något annat vis – och – det funkar det med! Efter knappa tre veckor på jobbet känner jag ändå att jag har haft en riktigt bra introduktion där vi medvetet har sett till att undvika korvstoppning.

Och! Så fantastiskt härligt det är att slippa sitta i köer på Nynäsvägen varje dag. Bara det är värt mycket! 🙂

Ett svar på ”Trött och glad!

  1. Slippa pendla eller slippa jobba i stan är nog vad jag skulle definiera lyx 2019 🙂

    Allt har väl sin tid, kanske jobbar man sig tillbaka mot city om några år, kanske när det inte ska lämnas, hämtas, skjutsas…..

    Lycka till på jobbet, det låter som du ändå har huvudet ovanför vattenytan trots att kombinationen byta både arbetsplats och yrke nog är ganska påfrestande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *