Två timmar kvar

Ja, till Unga mödrar. För jag antar att det inte bara är jag som sitter klistrad framför Kanal 5 klockan halv sju på vardagkvällar. (Elin, nu vet jag att jag inte är ensam.) Det är ett av mina favvoprogram. Själva plotten går ut på att ett kamerateam följer ett gäng ganska unga danska tjejer som har skaffat barn. Planerat eller oplanerat, ja det är väl olika. Vissa vet vem pappan är, andra inte. Gemensamt för dem all är väl att de röker precis hela tiden.

Förra säsongen tyckte jag var ännu bättre men även den här är mycket underhållande. Igår fick vi följa en tjugoettårig trebarnsmamma som gjorde ett gravtest då hon misstänkte att ett fjärde var på gång. Det visade negativt och hon blev besviken.

Vi får också följa en höggravid tjej som är ensamstående just nu då hon och pappan har separerat. Denna pappa har varit med i en tidigare säsong då han hade gjort en annan tjej gravid. Spännande! Det är precis sånt här jag tycker är kul efter en dag på jobbet samtidigt som jag rättar.

2 thoughts on “Två timmar kvar

  1. HerreGud Alex, tycker du verkligen att sånt här är spännande?! Har förvisso inte sett något av dom programmen, men är å andra sidan inte intresserad. Bara titeln skriker TRAGISKT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *