Tyresö och en trött Malte

Vi vaknade till en helt fantastiskt blå himmel så efter att jag hade varit nere och tränat (har slarvat med det den här veckan) så åkte vi förbi Sickla för att köpa med oss fikabröd, sen åkte vi raka vägen ut till Tyresö. En sån här fin dag kunde man ju inte slösa bort hemma!

När vi kom dit märkte vi ganska snart att Malte inte var sig själv. Han var ganska grinig och var inte intresserad av att äta heller. Efter en promenad bort till Talludden för att kolla in en undangömd badplats med sandstrand, blev det fika på altanen. Då hade Malte sovit en stund i vagnen så han var inte längre ledsen. Men lite välling i magen var han sen nöjd men bara om han fick sitta i famnen, och det fick han så klart. När klockan närmade sig hans vanliga sovtid så somnade han fint i sin farfars famn och sov sen vidare i bilen hem.

Det har varit en lugn kväll. Under ett par timmar så var han sig själv, sittandes på golvet lekandes med sin lastbil, men klockan åtta, en timme tidigare än vanligt, gav han upp och somnade i sängen. Innan det hann jag ta tempen på honom och ge honom en alvedon för natten. Han hade bara lite feber och jag hoppas att han hängighet går över till imorgon. I vilket fall ska vi ta det lugnt på måndagen, bara han och jag. Ta en promenad i solen och mysa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *