Underbara söndag

Vad gillar ni frippan?!

Till skillnad från Alfvan tycker jag att söndagar är en av veckans bästa veckodagar. Alla i familjen är lediga och man har inga av lördagens krav på sig att man måste göra något. Söndagen kan ”slösas” bort på att sitta och göra ingenting och det är helt legitimt.

Idag var det tänkt att vi inte skulle slöa utan vi skulle rensa på balkongen och åka till Östberga och slänga en massa, men då J har varit sjuk så bestämde vi oss för att stanna hemma. Det var också tänkt att vi skulle åka förbi Barnens Hus en snabbis och köpa en bilbarnstol. Det har vi skjutit på alldeles för länge och stackars Malte har fått trängas ner i det lilla babyskyddet varje gång vi har åkt någonstans.

Då J var sjuk och inte så sugen på att åka dit bad han sin pappa och Maria om de inte kunde köpa en då de ändå var ute på en shopping spree. Jovisst, som på beställning fick vi den hemlevererad tillsammans med en röd plastfotboll. Malte blev gladast över bollen som har rullat omkring här i lägenheten under hela eftermiddagen. När Maria ändå var här så passade jag på att sätta henne i arbete. I vanliga fall är det min mamma som har ansvar för att beskära mina krukväxer men då hon just nu lyxar på varmare breddgrader bad jag Maria om hjälp. Växter är inte riktigt min grej. Det finns en anledning till att vi bara ska ha gräsmatta och inte några rabatter runt nya huset…

    

Efter att Kaj och Maria hade åkt härifrån bestämde vi oss för att det var dags för film. Vi såg Up in the Air som var kanonbra och fortsatte sen med Shutter Island. Vid det här laget var jag så trött att jag trots att jag hade en känsla av att jag missade något riktigt bra, slumrade till på soffan och vaknade lagom till att det var dags att sätta pizzadegen på jäsning. Så kan det vara ibland.

Imorgon är det en ny vecka, lite halvplanerad sådär. Imorgon är det dags för ett besök på SATS med alla mammor och det ser jag verkligen fram emot då det var alldeles för länge sedan. Lite olorig är jag för jag har inte tränat på några veckor, men jag får se det som en ännu större anledning till att det är dags att pallra sig dit.

2 thoughts on “Underbara söndag

  1. Först samma babyskydd och nu samma bilstol? Är det såhär en trendsättare känner sig?

    (Skämt åsido. Shit vad skönt det ska bli att skaka på fläsket imorgon!)

  2. Haha! Ja sug åt dig! Är ni nöjda med den då? J valde den så jag har inte läst på. Gud sån typisk tjej jag är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *