Uppgradering i köket

Sånt här vill jag pilla med!  

Jag tjatar ju om att jag gillar att baka. Nu längtar jag verkligen efter att få gör det. Jag fick ett litet bakningssmakprov i förra veckan när jag bakade saffranssnittarna, men småkakor just doesn’t do it for me. Det är så enkelt och går så fort. Det är för lite pill liksom.

I väntan på ett större kök, där jag kan få plats med en hushållsassistent (jag längtar!), har jag bestämt mig för att uppgradera mina bakverktyg med något som inte tar speciellt mycket plats. En sprits i ”plasttyg” som man kan diska, med tillhörande munstycken. Jag har fått lära mig att det heter tyllar. Nu måste jag bara ta reda på var man kan hitta såna…

Mamma, jag vill ha en sån som du har!

5 svar på ”Uppgradering i köket

  1. Tack så hemskt mycket för din kommentar! Du har givit mig något att fundera på… Jag ska kolla runt och så får jag se hur jag gör, men jag vill ju inte ha en ofräsch sprits som luktar surt!

  2. -vet du, jag köpte en jättebra sprits i mjukplast och olika munstycken när vi var hos dina föräldrar, den fanns på dollarstore och kostade 10 kr!

  3. Det är sant: de luktar surt efter ett tag, vilket ju kan avhjälpas med att man sköljer dem efter disk i vatten med en skvätt vinäger i. Toppits är väldigt små – har testat en förpackning och är inte frestad att köpa mer. Kolla med Cordon Bleu ?? på Vasagatan – de har säkert både större engångs och såna där surstrutar (jag köpte min där). Massor med tyllar har dom oxo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *