Upptäcksfärd.

Jag hade helt glömt bort Halloween i år. Ingen pumpa blev det, ingen kul middag eller så. Ingenting. Jag tänkte inte på det alls faktiskt. Och det är lite skönt. I vanliga fall gillar ju jag varje ursäkt till att fira lite, ge mig Kladdkakans dag så uppmärksammar jag det gärna! Barnen tycker ju också att minsta lilla grej är kul. Men, i år hade jag kanske tankarna på annat för på Halloween låg de iaf inte. Istället ägnade vi vår helt vanliga lördag åt att leta gardinstång i Haninge. Jag ville få till en ordentlig promenad också så för att få till det så släppte J av mig i Trollbäckens centrum när vi skulle hem, så gick jag därifrån.

 Mitt ute i ingenstans! Typ 😉

Nu har vi bott i Tyresö i nästan fyra år men jag har väldigt dålig koll på resten av kommunen utanför Tyresö Strand. Jag promenerar visserligen en hel del men då håller jag mig på mina 5k-rundor här omkring. Och när jag går till centrum så blir det väldigt mycket utefter de lite större vägarna så jag ser egentligen inte så mycket av området. Trollbäcken har jag riktigt dålig koll på. För mig är Trollbäcken något man åker igenom när man ska till Haninge så det var kul att irra runt lite i villaområdena och se hur det ser ut. Och jag såg faktiskt en hel del eftersom jag gick fel stup i kvarten. Det var ganska charmigt. Mycket sjuttiotalshus. Tätt. Mycket tegel. Iaf där jag gick. Trevligt! Kanske lite väl ”gammalt och murrigt” för min smak men jag har svårt att tro att hela Trollbäcken ser ut just så utan det var nog bara just där jag gick.  Jag får se till att bli avsläppt lite oftare så att jag får anledning att se mer av min hemkommun.

Anton är nu nattad för kvällen i sin säng. Vi får se hur länge han ligger kvar där inatt. Och så får vi se hur mitt ansikte ser ut imorgon och de närmsta dagarna. När vi låg brevid varandra i Antons säng så råkade han skalla mig. Det händer ju lite då och då men den här gången kände jag direkt att det var mycket värre än annars. Jag rusade ner till frysen och tryckte en påse kycklinginnerfiléer mot det onda men det dröjde inte länge förrän det började skifta i rödblått. Så jäkla ont! Jag vill inte tänka på hur det där kommer att se ut sen. Räknar med en fet blåtira. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *