Utflykt till Krokis

20120703-232116.jpg

Och brännan börjar bli näst intill perfekt. Tänk att jag har fått strålande sol varje dag sedan jag gick från jobbet i fredags! Kan man ha sådan tur?! Det känns verkligen som en gåva med tanke på den juni som vi fick.

Ännu en gång började vi dagen med en frukost ute på altanen, det känns väldigt lyxigt att bättra på sin solbränna medan man äter på ett ägg. Efter frukosten packade vi ihop oss själva och tog en tur ut till våra gamla hoods i Krokhöjden – jag, mamma och Malte skulle hälsa på Dina. Malte var lite reserverad till en början, speciellt när übersnälla hunden Athos kom i närheten, men med en kaka i magen blev det bättre. Själv gick jag bananas på budapeststubbe, kakor och en stor chokladboll med marsipan runtom (är det bara jag som kallar det en monsterkaka?). Jag känner mig mätt än!

Åh vad härligt det är med semester och sol (är jag tjatig?)! Det behövs inte mycket för att få Malte att tycka att livet är spännande. En miniutflykt och han är helnöjd. Imorgon är mammas sista dag med oss medan pappa jobbar – jag tror att mamma planerar en cache!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *