Utflykt till Växbo

Mamma och Malte höll på att ruttna i stugan så när jag äntligen hade avslutat min intensivkurs på torsdagen så passade vi på att åka på utflykt. Inte mig emot, jag var ganska trött på Söderhamn vid det här laget och ville se något nytt. Jag har visserligen tillbringat många dagar i Hälsingland i mitt liv men det finns fortfarande sjukt mycket att se. Typ allt! Torsdagens utflykt blev till Växbo.

Lunch på Växbo Bageri stod på agendan, en plats som mamma varit på flera gånger tidigare. Räkmacka utan macka serverades till oss vuxna och en tallrik pannkakor ställdes framför Malte. Vilken miss, jag borde ha lärt mig vid det här laget! Man ska aldrig köpa mat till Malte när man är iväg, det finns alltid så mycket annat som är intressant för den lille att det knappt petas i maten. Så även den här gången.

Efter att vi hade ätit oss mätta på bageriet så tog vi den lilla promenaden över vägen till Växbo Krog för att titta på djuren. Precis lagom med folk, lagom med sol och lagom med energi hos Malte. Minigrisen var okej men varken den eller fåren ägnades mycket uppmärksamhet. Fiskarna och ankorna var desto mer spännande och hade vi inte hållit i honom så hade han förmodligen vurpat i.
One thought on “Utflykt till Växbo

  1. Pingback: Loppis i Bergvik och utflykt till Växbo. | tantalexandra.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *