Utvilad.

En egenskap hos mina chefer som jag verkligen uppskattar är att de tycker att det är viktigt, ja nästan nödvändigt, att vi med jämna mellanrum åker på spa. Jag motsätter mig inte. I höstas var vi på Ystad Saltsjöbad och den här veckan var det dags för det årliga besöket på Hasseludden Yasuragi. De har hållit stängt ett tag pga renovering så det var kul att få komma tillbaka och reka.

Jag fick skjuts ut av min man så då passade vi på att åka förbi Krokis och det hus jag växte upp i ute i Boo. Det är glest mellan besöken så det hinner alltid hända grejer. Jag är osäker på om huset var ommålat från vårt ljusgula till det nuvarande mörkblåa när jag var där sist, men förvånad blev jag iaf. Så ovant. Och så litet och gulligt det ser ut! Kul att åka förbi lite då och då, och kul att fundera på vad det är för några som växer upp där idag!

Yasuragi var precis så där härligt som det brukar vara. Ombyggnaden var dessutom till det bättre då den stora poolen åkt ut till förmån för ”småpooler” och ”bunkrar” med olika temperatur på vattnet. Efter bad och en 80-minuter lång ansiktsbehandling och massage så kände jag mig verkligen som en ny människa. En uppgradering av rummet on top of that och jag kände mig som en liten prinsessa! 🙂

Att vakna upp till den här utsikten. Tall och hav. Inte fy skam alls!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *