Vaknat på fel sida.

Det var SurAlex som vaknade upp här imorse. Jag vet inte varför men jag gissar att det har att göra med minusgraderna som råder på morgonen. Vinterlandskap utomhus med vita träd och gräsmattor. Hate it. Askallt på golven inomhus är det också. Och så glömde jag köpa filmjölk igår. Misär.

Och så två barn som bråkar om leksaker. Malte vill ha det Anton leker med och Anton vill ha det som Malte leker. Det kanske man aldrig kommer ifrån men det gör mig inte mindre trött och irriterad för det. Jag försöker fokusera på några dagar sedan då vi lekte ute i ett par plusgrader och de faktiskt lekte tillsammans i en stund. Oh the memories.Någon fredagskänsla har med andra ord inte infunnit sig och jag kommer väl inte hitta den på IKEA där jag har tänkt att tillbringa min kväll, men lite bättre humör shoppas jag på iaf. Det gör troligtvis mina barn också.

2 thoughts on “Vaknat på fel sida.

  1. Låter som en idé för en facebookgrupp! ”Vi som handlar på IKEA åt varandra” 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *