Valmorgsmässoafton

Vår lördag blev en fullspäckad historia.

Den började ganska tidigt med ett besök hos tandhygienisten i Sickla. Det var över fortare än kvickt så jag tog en vända inne på Kvantum där jag handlade på mig frukostbröd och diverse pålägg, sedan blev jag upplockad av hela familjen då vi hade en förmiddag planerad ute i Tyresö Stand. Vi satte oss i solen hos Kaj och Maria och åt frukost och jag måste medge att Malte inte alls var på topp. Han har varit otroligt mammig den senaste tiden och det hela hade sin kulmen just igår. Han skulle sitta i mitt knä precis hela tiden.

Efter frukosten tog vi alla en promenad bort till tomten. J ville mäta ett par saker och vi ville visa mina föräldrar hur tomten ser ut på riktigt. Det kan vara svårt att få en rättvis bild av hur det ser ut enbart av att titta på några bilder på bloggen. Inte för att de blev så mycket klokare av att se det live, det är smått omöjligt att ens kunna tänka sig hur det kommer att se ut med hus och trädgård på plats.

Lagom till klockan ett var vi hemma och dörrklockan ringde. Vi fick besök av Anki och hennes som Filip som åtminstone inte jag har sett på nästan tio år. När Filip var en nyfödd liten parvel var han den minsta lilla bebis jag hade haft i mina armar. Igår stegade han in i hallen som en stor tjugoåring, eh… tiden går.

Som tur var fick de träffa en Malte som var i sitt esse efter att ha fått sova i ett par timmar på balkongen. Han var glad och sitt vanliga charmiga jag, och det var inte bara en gång som de frågade om de fick ta med honom hem till sig.

Gårdagen var mina föräldrars sista dag hemma hos oss innan de nu idag på morgonen skulle dra vidare upp till Stugan i Hälsingland. Därför passade jag och J på att ta vara på barnvaktstillfället och åkte in till stan för att äta god middag och gå på bio. J fick bestämma film och jag var väl inte helt nöjd med valet – Thor – men den var mycket bättre än väntat så jag lyckades hålla mig vaken ända till eftertexterna! 3D var den i också så jag var helläcker i salongen hela kvällen.

20110501-083522.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *