Väntan och Leilas söta jul

Malte har varit hemma från förskolan den här veckan pga den seglivade ögoninflammationen men imorgon är det tillbaka till förskolan igen. Han har längtat ihjäl sig och det har jag med! 🙂 Den här vändan tycker jag nog att inflammationen har varit värre än tidigare, så pass att J tog med Malte till vårdcentralen i måndags. Det tyckte Malte var så roligt att han pratade om det hela kvällen. Han ville åka tillbaka till doktorn och leka. De har ett bra väntrum i Björkhagen.

Själv är jag bara trött på att vara hemma och ser fram emot att få ta mig ut i verkligheten imorgon. Jag känner mig faktiskt lite stressad. Nästnästa helg flyttar vi in i vårt sprillans nya hus och vi har inte börjat packa ännu! Shame on us. Jag tror inte att själva packandet tar tid, vi bor ju bara på 60 kvadrat och jag älskar att slänga grejer så så mycket prylar har vi således inte. Däremot kommer rensandet nere i källaren att ta sin lilla tid. Jag är övertygad om att vi har saker där nere som egentligen bör få ta sig en tur till tippen. Love it!

Imorgon kommer vår efterlängtade bänkskiva att monteras in i köket, tillsammans med den nya diskhon! Imorgon levereras också vår trappa, hela vägen rån Ljusdal om jag inte minns helt fel. Det är så pyttepyttelite kvar nu att det är löjligt! I väntan på att få flytta in har jag ägnat kvällen åt Leilas söta jul, det första av sex avsnitt med start idag. Jag har så oerhört svårt för Leila, en mer okarismatisk och krystad människa får man leta efter i TV, men jag älskar att titta på hennes bakning. Nu är det banne mig jul! Jag kanske borde ta fram den där saffranskladdkakan ur frysen som jag bakade i helgen…

4 thoughts on “Väntan och Leilas söta jul

  1. Va?! Gillar du inte Leila?! Hon är ju så sockersöt precis som sina bakverk.
    Jag gillar henne. Tills skillnad från den där jäkla klämkäcka Tina som man har lust att hoppa in i tv:n och klappa till…

  2. Jag har väldigt mixade känslor när det kommer till henne.
    Jag älskar massor av hennes bakverk och jag tittar på hennes program för att förhoppningsvis lära mig något och bli inspirerad. Men henne som person, eller som Bak-Leila eftersom jag inte alls känner henne, gillar jag ganska lite faktiskt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *