Väntar på pizza

Det är helt okej enligt mig eftersom jag ät en burk tonfisk och en burk majs till lunch idag. Hade inte förberett matlåda så då fick jag plocka i mig den spännande måltiden. Och en gul paprika! Glöm inte paprikan. Ingen av oss har någon lust att laga mat så det blir en pizza till middag vilket innebär att jag hamnar i en ond cirkel då det inte blir några rester till matlåda imorgon. Och så fortsätter det så…

Förkylningen börjar ge sig lite vilket är fantastiskt skönt. Jag har gått och lagt mig runt nio hela veckan och verkligen däckat så fort jag nått sängen. En tråkig konsekvens av detta har dock varit att jag har missat en hel del TV och då tänker jag främst på finalen av Project Runway som sändes igår. Jag har visserligen hela tiden vetat vem som vann, men jag hade ju velat se det. Får vänta till reprisen i helgen.

I övrigt kan jag meddela att jag har världens bästa jobb, och det är ju tur eftersom jag har lagt fem år av mitt liv på utbildningen! Jag har aldrig varit så trött i mitt liv men det gör liksom ingenting. Då har man ett roligt jobb. Och det har jag, så det så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *