Vapiano med Lovisa och Baxter

Bilden har jag lånat från Lovisa och jag undrar direkt hur hon har fått min hy att se så slät och välmående ut?!

Det var alldeles för länge sedan jag och Lovisa sågs, jag tror att det var flera veckor sedan då hon kom förbi en snabbis på kontoret, men det räknas ju inte! Idag fick vi i alla fall äntligen till det. Jag passade på när Malte ändå var på inskolning med J, då är en pastalunch på Vapiano liksom precis det man känner för. Vi hade alltså inga uppmärksamhetstörstande och energistinna barn med oss då de var på förskolan, så ovant! Och lyxigt!

Vi satt kvar länge länge, alla lunchgäster hann gå och lämna oss nästan ensamma kvar i lokalen. Charmputte Baxter satt i mamma Lovisas knä medan vi catchade up och det slog mig hur mycket enklare allt var när man hade en sådan där liten. Det var inte ens i närheten av lika roligt, men man kunde ju istället göra andra saker som i sig var roliga. Exempelvis ta en långlunch på Vapiano utan att behöva ta hänsyn till några barn!

Nu blir det gårdagens avsnitt av Big Brother på datorn. Jag är hooked och jag skäms inte ens!

One thought on “Vapiano med Lovisa och Baxter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *