Vapiano och årets första semla!

Gårdagen bjöd bara på bra saker! Först och främst härligt sällskap i form av Lovisa och killarna. Vi möttes upp på Sergels torg lagom till lunch och så tog vi promenaden bort till Vapiano. Alla barnen (helt sjukt!) sov medan vi goffade i oss den helt fantastiska maten. Jag beställde pasta med scampi, vitt vin, chili och vitlök. Hur gott som helst men några chilibitar lyckades fastna i halsen på mig med jämna mellanrum vilket resulterade i att ögonen tårades under hela lunchen.

Man skulle kunna tro att vi skulle bara nöjda och mätta efter detta, men nej, vi gick förbi Vetekatten också och köpte med oss ett par semlor att äta hemma hos Lovisa. Det var min första (och Lovisas fjärde!) för i år, och oj vad gott det var! Jag skulle nog lätt kunna äta en semla om dagen om samvetet tillät men nu gör det som tur är inte det så nästa får bli på semmeldagen och då får det nog också bli årets sista.

Malte och Sixten lekte på något otroligt och det är verkligen så värmande att se. Det känns så bra i hela kroppen när de reagerar på varandra, på vad den andra gör och kanske till och med säger. Fina killar!

Idag hänger jag och Malte hemma. Jag svängde förbi Coop på vägen hem och köpte lite kompletterande grejer för kvällens fisksoppa. Mmmmm. Men vi hoppar över vitlöksbrödet tyvärr, någon måtta får det vara!

One thought on “Vapiano och årets första semla!

  1. Åååååh, jag ä-l-s-k-a-r vapiano o just den där scampin är min favvo på menyn! Om ni blir sötsugna nästa gång kan jag kommendera vappans mascarpone med jordgubbar. Mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *