Vår dag utan bilder

Dagen började med att jag vaknade av mig själv klockan halv sju. Då smög jag upp och lämnade mina pojkar kvar i sängen medan jag gick ner och tränade. I vanliga fall brukar jag träna inne på tjejgymet för det brukar vara tomt men den här morgonen vågade jag mig ut i det stora gymet. Skälet till det var att jag ville värma upp på en roddmaskin och det finns inte nere hos tjejernas.

Det var jätteskönt att ro men mina händer höll inte riktigt med. Jag har till och med fått en vattenblåsa på vänsterhanden! Jag får ro lite oftare så att händerna vänjer sig helt enkelt.

Efter dagens pass kom jag hem till en vaken Malte som var lika glad som alltid men som hostade värre än vanligt. Han har hostat en del de senaste veckorna men idag lät det mer som att de kom djupare nerifrån bröstet. Han har varit lite rosslig också, det har låtit som slem i luftrören, och det var lite värre idag. För att ta det säkra före det osäkra fick vi en tid på vårdcentralen. Precis som jag trodde så var det ingen fara och lungorna lät jättebra men det var ändå skönt att få det bekräftat av en läkare.

Dagen har sedan tillbringats inomhus då det trots solens närvaro har varit jättekallt. Iskalla vindar. Då dagen har varit så innehållslös blev dagens höjdpunkt att vi fick besök av Elin, Håkan och ett USB-minne. De var i desperat behov av säsongsavslutningen av Lost.

Jag ångrar mig. Jag kollade ju på Lost idag och det är självklart det som är dagens höjdpunkt. I sex år har jag följt serien, i sex år har jag varit förtrollad. Och nu är det över. Det känns lite sorgligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *