Vår första Testelinematkasse

Vi kör hip hop style på bodyn ikväll. Eller nåt.

Ikväll fick vi vår första matkasse från Tasteline. Jag tror att det plingade på dörren typ kvart över sex vilket var mycket tidigare än vad vi hade trott. Vi hade i alla fall garderat och planerat in annan middag för att riskera att äta sent med en hungrig 20-månaders hemma kändes inte riktigt aktuellt.

Vi kommer inte att följa menyn helt slaviskt och vi kommer dessutom kasta om maträtterna så att det passar oss. I morgon blir det t ex lax, och när det väl är dags för Pasta puttanesca så blir det något annat då herrn i huset varken gillar sardeller eller oliver. På fredag kör ju vi dessutom fredagskyckling och våfflor, inte vad Tasteline har tänkt sig.

Det blir intressant det här. Min första tanke när vi fick kassen var att det här blir mycket mindre mat än vad det blev med Middagsfrid då man alltid fick två proppfulla papperskassar hem. Det var ju ett problem då vi alltid hade så jäkla mycket mat över hela tiden, så att det är mindre mängd nu är bara positivt. Spännande!

4 thoughts on “Vår första Testelinematkasse

  1. Det är mycket mindre grönsaker, så mest troligt är recepten inte alls lika nyttiga som Middagsfrid eller Linas. Det är väl en nackdel, fast jag tyckte det var rätt skönt att faktiskt hitta något i kylen istället för att som med Linas få flytta på allt för att hitta något….

  2. Haha, det har du nog rätt i. Jag minns att vi med Middagsfrid alltid fick flytta på morötter för att komma åt något. Morötter var deras grej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *