Vardag

Det händer inte så mycket just nu. Det är vardag liksom. Inte för att jag är missnöjd med det, jag gillar vardag. Rutiner. Lunk.

Morgonen börjar varje morgon på samma sätt: när klockan är några minuter i sex så börjar Malte att rulla runt i sängen; ett säkert tecken på att han är på väg att vakna. Och det gör han. Det första han gör då är att sätta sig upp och peka på TV:n och säger att vi ska sätta på barnkanalen. Snacka om att vi har pajat gossen!

I samma veva kliver jag upp och gör i ordning mig, oftast i sällskap av Malte som fipplar med tvättmaskinen medan jag sminkar mig. Jag häller i mig lite frukost, sen ropar jag på J att kliva upp så att han kan vara med Malte när jag går. Han släpar sig då upp med sängtäcket virat om sig, lägger sig i soffan och tittar på Fåret Shaun medan jag tar min dagliga promenad till jobbet. Det är min morgon. Ganska mysigt faktiskt, speciellt nu när man vaknar till en ljus och solig himmel!

Dagens aktivitet blev att efter jobbet ta med Malte ut till SaltsjöBus för att leka med Sofia, Emelie och Nathalie. Det är ju nästan rutin det med!

20110324-101230.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *