Vardagen är igång.

Har man ett innehållslöst liv om det första man gör när man kommer hem är att räkna antalet blomflugor som dött i vinägerglaset under dagen? Jag tycker i vilket fall att det är oooerhört spännande! 🙂

Vår vardag rullar på. Första jobbveckan var förra veckan och då fick jag och J ha en väldigt ostressig vardag då barnen var uppe hos mina föräldrar i Stugan. Vi tränade ihop, vilket vi aldrig kan göra annars eftersom den ena av oss alltid behöver vara hemma med barn, vi slarvade med maten och åt flingor till middag, vi hade dejt på Trattorian och började mot slutet av veckan känna att vardagen liksom var lite tråkig. Får man säga så? Det var ju skönt men när man är van vid att hela ens liv går ut på att fixa och dona för någon annan, för barnen, så känns allt liksom lite meningslöst när man inte behöver göra allt det där längre. Det är en vanesak såklart, jag menar ju inte att vuxna som inte har barn lever ett meningslöst liv 🙂 :), utan mer att jag just nu inte är programmerad för att leva så. Men jag ser fram emot att barnen blir äldre och inte behöver vara lika ”uppassade”. Och med uppassade menar jag typ att man måste laga mat åt dem och att de har ren tvätt i garderoben.

Hur som helst, förra helgen åkte vi upp till Stugan och hämtade dem, och den här veckan har räknats som den första ”riktiga” veckan då skolan och förskolan dragit igång. Skönt ju! Lite höstfeeling! Vi firade in höstterminen och denna helg med att avsluta arbetsveckan med fika på Claras. Anton nöjde sig med en glass men Malte slog på stort och testade den nutellamilkshake han väntat så länge på. Han gillade den såklart! Själv tyckte jag att den smakade alldeles för mycket… eh… nutella.

Helgen ägnar vi åt att rycka tistlar och annat ogräs där det är tänkt att vi ska så ny gräsmatta. Och. Jag ser fram emot det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *