Vatten och House of Cards

20130315-200927.jpg

J är i Malmö med jobbet så jag och Malte har kört fredagkvällen solo här hemma. Vi är inte riktigt vana vid det men när det väl händer försöker jag mysa till det lite extra. Vi har suttit tillsammans och ätit fredagsmyskaka vilket ikväll var en varsin chokladmuffin, helt efter Maltes önskemål. Sen tittade vi på SpongeBob på Netflix.

Nu efter nattning kör jag ett glas vatten (jag är helt otippat inte så förtjust i läsk) och en skål lösgodis till några avsnitt av House of Cards. Alla har ju rekommenderat dey så nu måste jag ju också titta. Efter två avsnitt har jag väldigt svårt att heja på huvudrollen och hans fru. Iskalla karaktärer med inslag av mänsklighet. Skådespelarinsatserna finns det dock inget att anmärka på, Spacey och Right är fenomenala. Men det visste jag ju redan.

20130315-201626.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *