Vattenfärg i solen.

Äntligen lite solsken! Hurrrra! Det har stadigt blivit lite lite varmare för var dag som gått under veckan så kanske kan man börja lita på att våren kommer nu till slut. Det är ett himla tjat om det från min sida, jag vet, men det ligger nog Topp3 på vad som upptar mitt fokus just nu. Sorgligt ja, men det händer liksom inte så mycket i mitt liv just nu. Det är vardag mest hela tiden 🙂 

Eftersom det bjöds på sol idag så drog vi fram den födelsedagspresent som Anton fick i höstas (!) och som fått stå oöppnad sedan dess. Jag är ju aningens praktiskt lagt (och lat) så jag ville inte hålla på och måla (och städa undan efter) det här papphuset inomhus så det här vädret var ju perfekt för lite kreativitet. Ett papphus som man viker ihop för att sedan färglägga. Det var tur att jag tog ett kort på de båda direkt efter att vi monterat ihop det för hade jag väntat två minuter med det hade det varit för sent. Intresset slocknade typ direkt, barnen släppte penslarna och hittade på annat, men jag tyckte att det var väldigt rogivande att sitta i solen och måla så jag fortsatte själv. Jag satte mig faktiskt med tuschpennor och målade vidare på huset efter att barnen gått och lagt sig, det här var mycket mer min grej än deras! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *