Veckans höjdpunkt: TittO på TV4

 

Tittarombudsmannen Janne Andersson

Det är med ett gott skratt jag ibland råkar ramla över Tittarombudsmannens frågestund i Nyhetsmorgon. Att folk ringer in och är upprörda över vissa saker övergår mitt förstånd, men jag tackar för underhållningen!

Idag ringer, som så många gånger förut ska tilläggas, en pensionär och klagar över att Hem till gården inte sänds längre. Den här frågan har varit uppe hur många gånger som helst nu men det har tydligen inte registrerats. TittO:s svar är att så gör man med alla serier, man tar ett uppehåll av olika anledningar. Man ska t ex lämna plats åt ett annat program under en period, det kan vara av ekonimiska skäl, eller som i det här fallet; programmet har tagit uppehåll i England och det finns därför inga fler avsnitt att visa.

Det här frågan har han svarat på så många gånger så nu har jag börjat förstå att Hem till gården har sina herdcore-fans. Men ringer man verkligen in i direktsändning och klagar så?

Den bästa frågan i dagens sändning kom i alla fall från Paula i Sundbyberg. Hon undrade varför TV4 inte sänder mer program med exotiska fåglar! Hahahaha! Han visste knappt vad han skulle svara på det men sa att han skulle skicka vidare önskemålet till inköparna…

Så håll utkik, snart dyker det upp en papegojspecial på bästa sändningstid!

8 thoughts on “Veckans höjdpunkt: TittO på TV4

  1. Glöm inte att hon var upprörd över att de inte visade repriser också!
    För att inte tala om Glamour som de nu bara visar ett avsnitt av istället för dubbla. För att citera Jihde. Kata-fucking-strof!

  2. Haha…. exotiska fåglar. Jag ska verkligen vara på min vakt för ett sånt program får jag ju för allt i världen inte missa….

  3. Jag har väl alltid gjort allt för dig…. i hela mitt liv….livet har liksom gått ut på att ställa upp för dig, så självklart kommer jag att göra det även denna gång =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *