Vem ska få bygga vårt hus?

Malte leker loss på kontoret medan vi ägnade oss åt seriösa grejer.

Nu sätter vi igång! Efter en ganska lång men väldigt rolig process där vi tillsammans med vår arkitekt Stefan har ritat vårt hus som ska byggas nästa vår har vi äntligen nått det skede då vi behöver skriva avtal med någon som ska bygga det åt oss.

Helt enkelt är det inte såklart. J har ägnat timme efter timme åt att söka information om vad och vilka som är bäst och som vi skulle skulle kunna ha förtroende för, för ett kontrakt måste snart skrivas.

Det står mellan att en husleverantör ska bygga det och någon byggfirma som får bygga det från grunden, ett så kallat lösvirkeshus. Idag träffade vi Faluhus som fick titta på våra ritningar. De tyckte inte att det var några konstigheter med det hela och ska nu skicka en offert inom ett par veckor.

Vi är med andra ord igång!

Imorgon och i nästa vecka har vi fler möten inbokade med andra företag och det känns så himla kul! Det här känns mer och mer på riktigt och det känns som tur ör väldigt bra. Inga tveksamheter råder om huruvida vi tar oss vatten över huvudet eller inte, för vi kommer bo i ett sånt jäkla snyggt och coolt hus!

Före mötet tog vi en lunch i gräset på Gärdet. Tråkig mat men det uppvägdes med ett helt fantastiskt väder. Eller vad säger ni?

2 thoughts on “Vem ska få bygga vårt hus?

  1. Vad kul att det börjar arta sig. Och vad skönt att du tog med solen hem 🙂

  2. ni ska prata med våran snickare han är grym o bygger hus o hotell hela dagarna.. Helt ärligt så kan jag lova att han är super duktig!!! han ska fixa hos oss nu jeho haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *