Verkligheten därute

Jag har lite svårt att tro på det men börjar så smått inse att världen fortsätter att rulla på därute i verkligheten, utanför vår lägenhet i Hammarbyhöjden. Den har liksom inte stannat upp bara för Maltes skull.

Mitt ankare och kontakt med yttervärlden just nu kallas Aftonbladet.se. Det är precis lagom mycket verklighet för mig att ta in. Två nyheter har jag tagit till mig:

– Mina misstankar är nu bekräftade, Ken Ring är en loooser. Han går ut i en intervju i Café med att han alltid kör bil trots att han inte har körkort, han ”lurar” systemet så att han kan fortsätta att röka på trots sin fotboja och han jobbar svart. Det är inte bara det att han gör allt det här som stör mig, utan också att han tycker att han är så cool och smart att han vill berätta om det i tidningarna. Att allt bara är en provokation för att sälja skivor är en självklarhet men det gör honom inte till mindre loser för det.

– Britney Spears är i stan och väljer att tillbringa sin tid i Nacka Forum. Que!? Vad kom det här ifrån? Här har man jobbat i gallerian Gud glömde i åtta år, och det närmaste en internationell stjärna jag kom var Ulrika Jonsson!

4 thoughts on “Verkligheten därute

  1. Grattis till lilla Malte! Det är så härligt med bebisar 🙂 Njut njut o njut! Såg att Malte var precis lika stor som Nikko när han föddes. Det var skönt att han var så liten om man tänker på smärtan! Hua.. skönt att det gick fort!
    Lycka till! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *