Vernissage och italienskt

Vilken onsdagskväll! Förutom att det envisades med att regna (ganska mycket) så fort som vi behövde röra oss utomhus, så var kvällen kanon. Den började med att vi, tillsammans med Kaj och Maria, gick på vernissage på Galleri Kontrast på Hornsgatan och fick se Oscars riktigt coola bilder. En av dem hade han faktiskt lyckats sälja innan kvällen var slut! 🙂 Bilderna överlag var jättefina och det fanns flera stycken som jag skulle kunna tänka mig skulle passa bra på någon av våra väggar.

Jag tycker tavlor är svårt och det är väl därför jag själv inte har några uppe. Jag vet liksom inte riktigt vad jag tycker om, jag vet det när jag ser det. Svartvitt funkar ju alltid, gärna en bild med liv och rörelse i, men det kan lika gärna vara ett färgglatt porträtt som är spännande att titta på.

Efter att vi tittat på elevernas fina alster så tog vi den korta promenaden bort till Agaton i Gamla Stan för att äta lite middag. Det var skönt att kunna äta ute utan att inte behöva tänka på att anpassa sig efter Malte då han var hemma med farmor Jeanette och levde loppan. Vi kunde sitta länge och smaska på pastan i mitt fall, och den jättegoda tiramisun till efterrätt. Lyxkväll på en vanlig onsdag!

2 svar på ”Vernissage och italienskt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *