Vi avslutar med film.

Kvällens aktivitet. Zootropolis!

Vi har haft en superskön helg, utan någon hets (jag erkänner, det är jag som brukar stå för den) eller några måsten. Lördagen var lugn med ett träningspass för mig på morgonen, sen tog vi en promenad genom Slottsparken och sen vidare till Strandtorget för glasspaus och inköp av lördagsgodis. Just det där träningspasset, skivstång för övrigt, var jag väldigt nöjd med och ser det som startskottet för Operation skärpning för min del. Jag har i stort sett helt lagt ner träningen under våren/sommaren och nästan bara sysslat med promenader. Styrketräningen har jag lagt ner helt, trots att jag väldigt tidigt saknade den. Men nu blir det andra bullar, jag hakar på alla andra som blir såhär härligt motiverade efter semestrar osv.

Jag vaknade mao med redig träningsvärk imorse och vågar knapp tänka på hur det kommer kännas imorgon. Efter att vi tagit oss en lång och skön sovmorgon lillade vi runt hemma innan vi begav oss till Haninge för några ärenden. Typ inköp av ett nytt tak att sätta över ytterdörren. Ikväll avslutar vi med att titta på Zootropolis i hemmabion. Vi är inställda på att Anton fixar högst en timme, sen får jag gå in med honom eftersom jag redan sett Judy Hopps och hennes vänner. Sen blir det att packa ner galonisar och extrakläder och det där som ska med tillbaka till skolan och förskolan imorgon. Nu drar vi igång and I love it! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *