Vi fortsätter testa Tastelines matkasse

Vi kör ju som jag tidigare skrivit, alla recept från Tastelines matkasse i den ordning vi vill. För några dagar sedan åt vi krämig fläskfilépasta med svamp och spenat. Det var helt okej och något jag säker kommer att laga igen, egentligen bara för att det är enkelt och lagom. Mycket mat blev det också! Efter att vi ätit både middag och matlådor fick vi fortfarande slänga ganska mycket, men vi ville liksom inte ha mer!

Idag var det dags för rostad paprikasoppa med mynthoummus på rågbröd, den i mitt tycke mest spännande rätten på matsedeln. Jag älskar verkligen soppa men jag gissade att J skulle dissa direkt då han inte tycker att soppa mättar som riktig mat ska. Gissa min förvåning när han åt upp hela sin portion och avslutade den med att säga att det här kan vi laga igen!

Själva soppan var busenkel att göra, men ugnsrostad paprika och cocktailtomater som mixades i grönsaksbuljong. Jag hällde i en skvätt grädde också på eget bevåg då jag var rädd att det inte skulle mätta ordentligt. Myntahoummusen var också en hit, trots att den var lite annorlunda mot vad jag är van vid. För det första var den inte gjord med kikärtor som bas utan med stora vita bönor. Dessutom var det ingen olja i alls utan bara bönor, citron, kryddor, vitlök och mynta! Myntan gjorde det så fräscht! Jättegott!

Mest lyckade rätten hittills och dessutom något som jag inte skulle ha lagat i vanliga fall vilket är lite mitt mål med matkassar rent generellt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *