Vi håller oss sysselsatta.

Dagarna rullar på här nere och vi har inga problem med att få dem att gå. Vilar gör vi också, ni behöver inte oroa er för det, men det finns alltid något att göra för den rastlöse. Igår tyckte vi att det blåste lite för mycket för att det skulle vara behagligt att ligga vid poolen så vi gick istället bort till stranden där ett gäng barn i Maltes åldersgrupp skulle spela fotboll. Medan J gick till gymmet satt jag och Anton i solen på strandpromenaden och kollade på fotboll. Eller, jag var en ganska engagerad mor medan Anton hellre ägnade sig åt lite legobygge. Den där matlådan med Lego åker med på varje semester och den får alltid följa med på äventyr. Är det inte till poolen så är det tydligen till fotbollen!

Efter fotbollen var det åter dags för mig att agera åskådare. Då var det J som skulle spela innebandy!

Det finns en ganska läcker bangolfbana här på området så den har vi givetvis testat. Jag tyckte att det här var den coolaste banan vi har spelat på hittills, med palmer, berg och hav som omgav oss, men Malte höll inte med. Den bana som han spelade på med mina föräldrar i Hälsingland för ett par år sedan håller tydligen ett starkt grepp om förstaplatsen. Hälsingland alltså.

Vi har också promenerat till den lilla byn Las Playitas för att handla lite inför nyårsaftonen. Det är ett litet litet samhälle med några få restauranger och barer, samt en Spar, och dessa näringsidkare går nog helt runt på resortens besökare. Här finns nog inte så mycket annat liv skulle jag tro.

Om jag har tränat då? Jodå! Jag var ju helt inställd på att gå på de två body pump-pass som har erbjudits under veckan vi är här. Det första missade jag ju då jag gick till fel träningslokal. Det andra kunde jag inte boka in mig på då det redan var fullt :(.  Men – jag körde ett spinningpass istället! Ett riktigt tråkigt sådant ska jag vara ärlig med att säga. Ledaren Fritz från Hamburg var inte min kopp te. Men det var skönt att träna. Och urtufft! Jag har inte tränat på evigheter och just spinningcykeln var det otroligt länge sedan jag satte mig på.

Efter frukost imorse lämnade vi kvar barnen med sina iPads på rummet och så gick jag och J ner till multicourten för att delta i passet Functionality. Perfekt start på dagen! Senare på eftermiddagen var jag med på ett cirkelpass kallat Power slashing. Det var intressant för där använde man ett redskap jag aldrig har testat förut – Slash pipe. Det är helt enkelt ett rör fyllt med vatten. Förutom att det väger en del så blir det en extra utmaning i att vattnet ju rör sig i röret. Tyngdpunkten ändras mao vilket innebär att man själv dels måste parera, dels vara väldigt ”stabil” själv. Kul pass och jag var helt galet slut efteråt, men också så lycklig och nöjd med mig själv. Så här ser jag ut då:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *