Vi har gjort Liseberg!

Efter en lång dag på Liseberg är vi alla fyra nerbäddade i våra sängar, nöjda men åh så trötta. Vid öppning i förmiddags stod vi och stampade vid entrén, där vi också mötte upp kusinerna för att tillbringa dagen tillsammans. Det var många win på att Pernilla&co också ville hänga på Liseberg, ett sv dem var att vi föräldrar ju inte behövde åka riktigt lika många attraktioner då Malte fick sällskap ändå. Mycket mycket bra!

Jag får lov att säga att vi gick ut hårt då vi det första vi gjorde gick mot bergochdalbanan Balder. Vi tänkte passa på då det ännu inte var några köer. J var inte speciellt sugen så jag, Malte och Oskar åkte. Jag måste säga att jag var helt oförberedd på hur läskig den skulle vara. Den var fruktansvärd. I den första backen upp sa Malte att han nog egentligen ångrade sig och han menade det verkligen. Två minutes mardröm senare var vi i mål och sen hörde jag inte ett ord till om att åka något läskigt och obehagligt 🙂 Han höll sig till ganska lugna åkturer efter det tycker jag.

Anton var väldigt försiktig till en början och var inte alls sugen på att åka något överhuvudtaget men efter ett tag blev han lite kaxigare och vågade grejer jag inte trott. Han åkte kaffekopparna med J, Malte  och Hannes och jag förväntade mig ett stycke gråtandes och traumatiserat barn efteråt men han älskade det! 

Här kommer bilder i en salig blandning, jag orkar inte sortera dem i ordning nu för jag är. Så. Trött. Nu ska vi sova, imorgon åker vi vidare på nästa utflykt! 🙂

För mitt minnes skull kommer här en lista på de rides jag åkte idag:

Balder, FlumeRide, Lisebergshjulet (mycket mycket värre än jag trott), Blomsterkarusellen, Farfars bil, Cyklonen, Kaninlandsbanan, Skepp o’skoj, SlänggunganDessa rides åkte inte jag, men andra i min familj:

Rabalder, Kristallsalongen, Kaffekoppen, Jukebox, Fisketuren

Ett svar på ”Vi har gjort Liseberg!

  1. Pingback: Nyårskrönika 2017. | tantalexandra.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *