Vi har sålt vår lägenhet!

20111013-210050.jpg

Oj vad den här dagen har bjudit på spänning!

Till helgen skulle vi ha haft visning på vår lägenhet så det har putsats och fejats en del inför det. Lite nervöst är det allt att sälja lägenhet. Jag har gjort det två gånger tidigare och båda gångerna har givit riktigt bra resultat, men det är ändå rejält med pirr i magen. Den här gången sker försäljningen dessutom i en tid då borättsmarknaden inte är på topp, ännu en anledning att våndas lite extra.

Glädjen var därför stor när vår mäklare, Tiiu Eneroth på Svenska Mäklarhuset i Hammarby Sjöstad, ringde och berättade att ett par hade ringt och var intresserade av en förhandsvisning. Någon tyckte i alla fall att vår lägenhet såg intressant ut! Today was the day, medan jag var på jobbet hade mäklaren en visning av vår lägenhet och de lade ett bud på plats. Efter lite förhandlingar under dagen fick vi upp priset till en nivå att vi tyckte att det kunde vara värt att ställa in helgens visning, och nu på kvällen träffades vi alla på mäklarkontoret för ett avslut.

Så otroligt skönt att ha allt skrivet och klart, och otroligt roligt att vi faktiskt fick lite mer pengar än vad vi hade vågat hoppas på. Överskottet är ingenting som kommer att läggas in på ett sparkonto direkt utan vi har gott om ställen att lägga pengarna på, många hål att fylla. Tomten till exempel! Markarbete som ska leda till en trevlig trädgård.

Nu ska vi sätta oss och titta på gårdagens avsnitt av Bron (sjukt obehaglig serie det där) och sen ska jag gå och lägga mig. Inatt kommer jag att sova gott kan jag meddela er!

9 thoughts on “Vi har sålt vår lägenhet!

  1. GRATTIS! Smidigt – ni gjorde helt rätt! Kanske det blir gräsmatta på rulle, till våren?

  2. Grattis! Gå nu direkt och köp en flaska champagne! Och så dricker ni tametusan upp den på en gång! Med tanke på det förra inlägget jag nyss läste så är du väl väl värd en champagnefylla.

  3. Tack!

    Ja du, den där flaskan har legat i kylen ett bra tag nu. Först skulle den drickas vid första spadtaget (glömdes bort), sen när grunden gjöts (glömdes bort), sen när taket var på plats (glömdes bort) och sen när lägenheten såldes. Vi glömde dricka den igår och nu känns champagnen lite fel efter makaronerna…

  4. Tack Martina! I slutet av december flyttar vi om allt går som planerat. Och det ska det ju…

  5. Tack Anna! Ja verkligen, speciellt med tanke på att det inte är säljarens marknad direkt…

  6. Pingback: Årskrönika 2011 | tantalexandra.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *