Vi vispade en stund.

Gomorron! Bara jag som är lycklig över solen här tydligen, barnen klagade hela vägen till skolan över att de hade solen i ögonen. Stackars jäkla barn alltså!! 🙂

De har tema Klimatsmart i skolan den hör veckan ocv då har de bl a pratat om bondgården. Malte brukar inte vilja berätta om vad de gör i skolan om dagarna men nu har de kommit hem på eftermiddagarna och spontant berättat om t ex hur ett hönsägg utvecklas – och så berättade han för mig att man, hör och häpna, kan göra sitt eget smör hemma! Och det vill jag göra mamma! Självklart, det vara bara att åka och köpa grädde på en gång och så satte vi igång 🙂 Jag hade aldrig gjort smör själv tidigare så det var lika kul för mig som för Malte. Och det blev ju bra, även om jag imorse tyckte att det var lite väl hårt efter att det stått i kylen över natten. På så vis är ju Bregott lite mer praktiskt… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *