Vi har intagit ny mark

Idag var det dags att laga den rätt som jag tyckte skulle bli mest spännande. Sojagulasch med gräddfil, quinoa och uppskuren gurka. Själva pseudoköttet i rätten bestod av någon typ av sojavegg. Jag är ju inte så bevandrad inom området, och därför skulle det också bli intressant att smaka, men helt ärligt så började jag backa när jag tog mig en titt på innehållet i kartongen. Ser inte så aptitligt ut… Luktade inte jättegott heller för den delen när man kokade upp det i buljong. Efter att ”köttet” hade blivit mjukt så skulle man hälla upp det i en sil och pressa ur det sista av buljongen som var kvar i substansen. Hm, det här låtsasköttet var alltså som en sorts svamp. Det bådade inte gott med andra ord. Vi fortsatte ändå att laga maten och det blev ju hur bra som helst till slut, men jag var mycket skeptisk innan jag hade tagit den första tuggan.

Åter igen blev det huuur mycket mat som helst. Det är beräknat till fyra portioner men blev snarare sju! Känner ni till någon hungrig tonåring man kan hyra in? Det finns liksom inte mer plats i frysen.

Ser ni bakformen i bakgrunden på första bilden? Jag var så uttråkad idag, och TV kunde man inte titta på pga oljudet, så det blev en chokladsockerkaka. Jag måste ju få unna mig efter de här tre dagarna i sängen/soffan.

One thought on “Vi har intagit ny mark

  1. Stackare som varit dålig! Hoppas du mår bättre nu! Spännande mat med middagsfrid, vil också prova! Måste bara övertala T. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *