Vi kör inte babysim utan satsar istället på mobilsim

Svårt att hålla sig vaken på förmiddagen

när man inte sover på nätterna…

Vi nådde nya höjder av nattningskämpande igårkväll. Vi gick och lade oss klockan 23 som vanligt, 02.36 somnade han! Det kan ju fan inte vara normalt! Som tur är hör ju det inte till vardagen men hallå!

Han vaknade vid sex och ville äta och igen vid åtta. Jag reagerade då på att J låg och sov brevid mig, i vanliga fall brukar han sitta i bilen på väg till jobbet vid den tiden. Han hade försovit sig stackarn. Jag väckte honom och han trodde först inte på mig så han tog upp mobilen för att själv titta på klockan. Ojoj, nu blev det bråttom och han lade ifrån sig mobilen för att kliva upp ur sängen. Plums, mobilen ramlar då ner i vattenglaset som står på golvet nedanför.

När en sån sak händer känns det som att det inte gör så mycket att man inte har fått sova. Man glömmer bort det. Det var ju så underhållande!

7 svar på ”Vi kör inte babysim utan satsar istället på mobilsim

  1. Men hur mysigt ser inte det där ut då? Gullebebis! 🙂
    Hoppas det blir lite mer sömn snart, och nappflaska, så du får lite egen tid! Har hört om en del som har haft svårigheter med nappflaska, de har provat sig fram med lite olika nappflaskor, de har ju olika nappar…och oftast tillslut hittat en som passar.

  2. Ja det där har jag också hört så jag ska nog köpa på mig en annan sorts flaska också. Eftersom han inte ens ville dricka bröstmjölk ur flaskan så måste det ju vara den och inte ersättningen som är problemet. Eller så vill han inte ha plast i munnen helt enkelt, precis som med nappen.

  3. Haha (skrattar med J, inte åt honom)!! Ännu ett skäl till ha vatten i flaska vid sängen.
    Ang. flaskan, Maltes då alltså, så tror jag också på att han kanske kan tänka sig en annan modell. Här går vi också i flasktankar. Herrn verkar inte bli riktigt mätt, tyvärr. Men än så länge befinner vi oss i planeringsstadiet.

  4. Har du provat olika typer av nappar oxå? När Alfred var en pyttis så vägrade han vissa typer av nappar…(då menar jag nappar, inte nappflasksnappar..)

  5. Jorå, tre olika typer av nappar har jag testat. Nuk som alla pratar och tipsar om var den senaste jag testade till inget resultat alls. Men jag ska fortsätta att truga… Idag ska jag iaf köpa en annan nappflaska, så får vi se om den passar herrn bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *