Vilka är dessa människor??!!

Elisabet Höglund har tydligen fått ta time-out från Förkväll på TV4. På löpsedlarna står att hon har fått sparken men TV4 menar att så är det inte alls utan hon har bara tagit en paus då det är ett så hårt arbetstempo osv.

I Expressen kan man läsa att ”hon strålar i TV-rutan”. Va?! Vad är det de ser som inte jag ser?! Kan man hitta en mer okarismatisk TV-personlighet i Sverige just nu? Jag tvivlar på det.

Hon är helt onaturlig och kan inte föra ett samtal med gästerna i programmet. Att göra en underhållande intervju, som faktiskt är hennes jobb, är för svårt då hon är helt manusstyrd och lyssnar inte på vad gästen svarar. Jag tycker att det är så kul att se hur folk i studiosoffan verkligen hånflinar åt henne när hon tittar ner i manus istället för att ställa en följdfråga på något småintressant som har sagts.

Åh, hon är så dååålig! Och det har ingenting med hennes ålder att göra trots att man borde kunna ställe högre krav på henne än hennes yngre kollegor då hon har en gedigen erfarenhet bakom sig. Men nej, hon är istället så mycket sämre än alla andra och då skyller hon på att det har att göra med åldersdiskrimineringen vi har i det här landet. Det stämmer att vi har alldeles för få av den äldre generationens kvinnor i rutan, men i hennes fall kommer kritiken från att hon helt enkelt är en helt värdelös programledare för ett lättsamt (och rätt kasst) eftermiddagsprogram med få tittare.

Därför blir jag så förvånad när jag läser artikeln i Expressen och ser resultaten på vad folk har röstat i enkätfrågor om Elisabet Höglund.

    

Var fan kommer de här siffrorna ifrån??!! Det kan väl ärligt talat inte vara riktiga människor där ute som har röstat så här. De måste ha klickat fel! De måste!

7 thoughts on “Vilka är dessa människor??!!

  1. Jamen statistik är så vilseledande. Hur många har röstat, det är ju lite intressant för då kan man tolka resultatet bättre.

  2. Det är säkert bara pensionärer som har tid att kolla på Förkväll, så det är dom som gillar henne. Ungdomar, småbarnsföräldrar och karriärister har annat för sig kl 17….

  3. Pensionärer som tycker att rätt ska vara rätt? Eller så är det båg bara för att Elisabeth inte ska bli ledsen.. 😉
    Nej, tråkigare människa får man leta efter!

  4. Jag tänker också att det bara är pensionärer som gillar henne, men är det verkligen pensionärer som röstar på Expressen.se? Det förvirrar mig. Det var för övrigt över 7000 som hade röstat så det tyckte jag var rätt pålitligt. Och skrämmande.

  5. Jag vet for a fact att PRO har gått ut hårt dom senaste 5-7 åren med att lära ut Internet. Och jag for a fact vet hur gammla människor skakar.
    There you have it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *