Vilken dag!

Det är dagar som dessa man är extra tacksam över att man är föräldraledig. Dagar där solen skiner från att man slår upp ögonen till den försvinner bakom huset mittemot på kvällen.

Jag och Malte tänkte inte sitta inomhus och missa våren så vi mötte upp Sofia och Emelie för en promenad till Bagarmossen. Just Bagis är väl inget att se men där finns djursjukhuset där jag köper mat till Silje och maten har varit slut ett tag nu så det var dags att ta sig dit. Sist jag gick hamnade jag vilse tack vare mitt usla lokalsinne men med min iPhone i fickan kände jag mig trygg.

På vägen hem stannade vi på Enskede krog och åt jättegod mat. Eftersom solen strålade satte vi oss utomhus. Mys! Vi fick inte nog av solen utan begav oss sen mätta hem till Sofia för att avnjuta en kopp kaffe och hembakad morotskaka med extra mycket frosting. Alex gillade såklart! Bebisarna sov gott så vi kunde i lugn och ro sitta i solen och fika. När de efter drygt en timme bestämde sig för att vakna fick de komma ner på marken och leka. Det var första gången för Malte och han uppskattade speciellt hur kottar smakar på tungan. Strävt och jordigt. Nu är det verkligen på tiden att köpa skor till Malte. Jag har tjatat om det på tok för länge nu, det är bara att görat! Barren fastnar ju så lätt i raggsockorna…

One thought on “Vilken dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *