Vilken dag!

Dagen har varit fylld av både godsaker och rent tråkiga saker. Vi började med att åka runt till en massa byggvaruhus för här ska ju minsann renoveras badrum. Det slutade med att vi inhandlade en ny toalettstol, lock till den, duschblandare och ett sånt där duschmunstycke och stång. Det blev också en hel del tittande på klinker och kakel, men det är ju sååå jobbigt. Jag fick flashbacks från när vi renoverade köket i det förra köket, och skulle hitta klinker till den. Åååhhh vad jobbigt. Men det blir nog bra till slut.

Eftersom jag har en känsla av att den här renoveringen blir en plågsam följetong i den här bloggen så instiftar jag en egen kategori ägnad åt fuktspärrar, fix och fog.

Efter allt detta begav vi oss till lilla Majas ettårskalas. Jättetrevligt. Blev dock lite för mycket för oss barnlösa, då småbarnsföräldrar med avkomma  blev för många till slut. Efter att vi blivit mätta på Stinas kanelbullar och kladdkaka drog vi vidare förännu en vända på Fredells. Vi har m a o varit produktiva idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *