Vilken natt! (Ännu ett bröstinlägg)

Då menar jag i negativ bemärkelse. Vad hände med den där lilla pojken som jag hade för en vecka sen som sov från midnatt till 05.30 varje natt? Jag vill ha honom tillbaka innan jag blir tokig. Inatt kunde jag räkna ihop att som längsta sammanhängande sömn fick jag 50 minuter. 50 minuter?!! Det går ju inte!

De senaste fem nätterna vägrar Malte sova i sin egen säng. När han har somnat snuttandes hos mig så lägger jag över honom i hans säng och det dröjer inte mer än ett par tre minuter så börjar han sparka och vakna. Han blir inte nöjd förrän han får komma tillbaka och får ha bröstet i munnen. Jag testade att låta honom ligga kvar i sängen när han hade somnat, och smög sjäv ut i soffan och lade mig. Ingen skillnad, han vaknade. Jag har testatt att lägga honom nära J, om det bara är så att han vill ligga nära någon. Nej, det hjälper inte, det är bara jag som duger. Eller inte jag, det är bara mina bröst som duger. Smickrande? Inte ett dugg.

Det hade jag aldrig kunnat tro, att jag skulle se mina egna bröst som mina största fiender. De har vänt sig till min egen nackdel. Jag som hade tänkt amma i evigheters evigheter börjar backa nu…

6 thoughts on “Vilken natt! (Ännu ett bröstinlägg)

  1. Vet du, så var Mia och det var då jag började med napp till henne, och ville bara snutta. Så när hon ville det la jag henne som om jag skulle amma, men istället fick hon nappen. Hon var inte så glad över det i början, men sen gick det och efter det lät hon mig vara! PS! Det kan hända att han försöker spotta ut nappen, håll emot då!

  2. Jag kommer hem till dig ngn dag tar odågan och rumpnissen o sätter mig på golvet så får du gå och sova!! Tro mig .. det är såå jävla skönt även om det bara är för ngn timma.. Va inte orolig jag ska inte rota.. mohaha..
    Ja välling är från 6 månader.. MEN du kan ge gröt redan nu. han är väl tre månader.. jag gjorde det iaf. och Melvin älskade det. Han fick mild havre gröt!!!!!

  3. Gröt blir nästa steg absolut! Det kan väl inte göra så mycket om man tjyvstartar med smakisar heller va? Tre veckor hit eller dit kan väl inte göra så mycket, eller…?

  4. Man törs ju knappt spekulera i vad den här maniska bröstfascinationen kommer leda till om sisådär 15 år 😀

  5. Vet inte varför men jag kommer att tänka på tv-serien ”Little Britain” och 35-åringen som insisterar på att få ”bitti”. Akta dej! Bäst du börjar med smakisar o gröt pronto!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *